Other languages
Other languages
Till startsidan

Inför besöket

Hitta hit

Till Anundshög kan du gå, cykla, åka bil eller buss. Från E18 är det skyltat med bruna sevärdhetsskyltar ända fram till Anundshög. Fri parkering.

För er som kommer till häst finns "hästparkering" intill Café Anund. Det är inte tillåtet att rida eller cykla bland fornlämningarna.

Anundshögsområdet från ovan.

Bra att veta om Anundshögsområdet

Tillgänglighet
Stigarna inom Anundshögsområdet är framkomliga med rullstol, rullator och med barnvagn. Stigarna plogas/sandas ej vintertid. Området är platt och lätt att ta sig fram på.

Caféet har full tillgänglighet.

Söder om Tortunavägen finns en stig som är gjord så att det är möjligt för funktionsnedsatta att ta sig fram på den. Stigen har dock en del lutningar som kan vara tunga att ta sig upp för. Stigen plogas/sandas ej vintertid.

Hjärtstartare
På utsidan av Café Anund finns en hjärtstartare. Den är tillgänglig dygnet runt.

Öppettider Anundshög

Besökscentret är öppet som del av Café Anund för att cafégästerna ska få möjlighet att sprida ut sig så mycket som möjligt.

Toaletten som nås från besökscentrets utsida är öppen alla dagar kl. 8-22.


Café Anund

Öppet tisdag-lördag kl. 11-16


 

På Café Anund serverar vi enklare lunch, matiga smörgåsar och fikabröd, bakat med omsorg på vårt egna bageri. Vi använder kravmärkta råvaror. Vi har gluten- och laktosfria alternativ.

Vi tar inte emot kontanter men det går bra att betala med kort eller swish.

Café Anund drivs av Västerås stad, Utbildning och Arbetsmarknad. Vi som jobbar här får arbetsträning, språkträning eller rehabilitering.

Rulltårtsbitar, sallader och annat gott att köpa på Café Anund. Foto: Johanna Ljung